پیام تسلیت رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)؛

خطاب به دانشجوی مرکز علمی کاربردی تهران ۴ در پی شهادت اعضای خانواده در حادثه تروریستی حرم احمدبن موسی شاهچراغ(ع)

۰۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۰ کد : ۴۹۹۶۴ آخرین اخبار
دکتر زهرا نقی زاده، رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، در پیامی شهادت و مجروح شدن جمعی از زائران و هموطنان در حادثه تروریستی در حرم مطهر احمد بن‌ موسی (ع)، و همچنین شهادت پدر، مادر و برادر نوجوان و مجروح شدن برادر خردسال دانشجوی مرکز علمی کاربردی تهران ۴، سرکار خانم فاطمه سرایداران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
"وَ مَن یَخرُج مِن بَیتِه‌ مُهاجِراً اِلَی اللهِ وَ رَسولِه‌ ثُمَّ یُدرِکهُ المَوتُ فَقَد وَقَعَ اَجرُه‌ُ عَلَی الله"
خبر اندوه‌بار و هولناک حادثه‌ تروریستی در حرم مطهر حضرت احمدابن‌موسی(ع) و شهادت زائران بی‌گناه این مضجع شریف، موجب تأثر و تألم همه انسان‌های آزاده و شریف شد. بار دیگر دستان پلید دشمنان این سرزمین مقدس و ایادی منحرف از اسلام ناب محمدی به خون زائران مظلوم آغشته گشته و چهره پلید خود را نمایان ساخت.
متاسفانه باخبر شدیم در جریان این حمله تروریستی پدر، مادر و برادر دانشجوی عزیز این مرکز، سرکار خانم فاطمه سرایداران به درجه رفیع شهادت نائل شده و برادر کوچک‌شان مجروح شدند.
جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) با قلبی سرشار از غم و‌ هم‌دردی، این حادثه دردناک را محضر بقیةالله‌الاعظم(عج)، مردم شریف و شهید پرور ایران و خانواده محترم سرایداران تسلیت عرض می‌کند. امید است که خون‌های پاک به‌ناحق‌ریخته شده، مایه رسوایی توطئه‌ ها و شکست دشمنان ایران اسلامی باشد. و برای تمامی شهدای مظلوم این ضایعه دردناک علو درجات و برای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل از خداوند متعال خواستار است.
زهرا نقی زاده
رییس جهاددانشگاهی واحدالزهرا(س)